12 Aposteln - Frankfurts Erste Hausbrauerei

 12 Apostel är en pärla för matälskare och ölentusiaster i hjärtat av Frankfurt. Redan vid ankomst till den historiska restaurangen möts du av en genuin och rustik atmosfär som genomsyrar hela stället. Med sin charmiga Brauereischenke och eget bryggeri erbjuder 12 Apostel en kulinarisk upplevelse som är svår att glömma.



Maten på 12 Apostel är en äkta hyllning till den regionala tyska köket. Här hittar du klassiska tyska kötträtter och specialiteter, varav en del är tillagade med lokala råvaror. Jag hade förmånen att prova deras Stammessen, och deras schnitzel med färska Pfifferlingen (kantareller) och kroketter var en fröjd för smaklökarna. En perfekt kombination av örtiga svampar och krispiga kroketter som fick mig att känna mig som hemma.

För dem som önskar något mer exklusivt, har 12 Apostel även en Spargelkarte (sparrismeny) som erbjuder delikata sparrigrätter under säsongen. Oavsett vad du väljer på menyn, så är det säkert att du kommer bli nöjd med den höga kvaliteten på rätterna som serveras.

När det gäller drycker erbjuder 12 Apostel något för alla. Med sin egen husbryggeri kan du njuta av färskt och välsmakande öl som är bryggt på plats. För den som inte föredrar öl, finns det ett brett urval av andra drycker att välja mellan, inklusive vin och alkoholfria alternativ.

Servicen på 12 Apostel var utmärkt, och personalen var mycket tillmötesgående och vänlig. De hjälpte till att göra besöket till en minnesvärd och trevlig upplevelse.

Restaurangen är också mycket stolt över sin historia och sina traditioner, vilket märks i hela inredningen och atmosfären. Det är verkligen en plats där man kan slappna av och njuta av god mat och dryck i gott sällskap.

Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera 12 Apostel till alla som söker en autentisk och smakrik matupplevelse i Frankfurt. Oavsett om du är en lokal eller besökare, så kommer du att känna dig välkommen och väl omhändertagen på denna charmiga restaurang.

Betyg: 4.5/5 - En härlig kombination av tradition och nytänkande!

Adress: 12 Apostel - Erste Frankfurter Hausbrauerei Rosenbergerstraße 1 60313 Frankfurt am Main

Öppettider: Måndag - Söndag: 12:00 - 23:00 (durchgehend) Köket öppet från 12:00 till 21:00

Kontakt: Telefon: +49 69 - 28 86 68 E-post: info@12aposteln-ffm.de

Kommentarer