Restaurant Sorriso - Internationell finmiddag i Sachsenhausen

 


Ett besök på Gourmetrestaurant Sorriso i Sachsenhausen utlovar en oförglömlig gastronomisk upplevelse. Det är en plats där kulinarisk glädje, stämningsfull atmosfär och välbehag förenas på ett alldeles speciellt sätt. Redan vid första steget in i detta hörnhus i Sachsenhausen blir man varmt välkomnad till en unik och autentisk upplevelse, där enkelhet och elegans kombineras till perfektion. Och som bekräftelse på detta har Sorriso fått den ärofyllda rekommendationen från Guide MICHELIN.

Sorriso lockar med en internationell matupplevelse utöver det vanliga. Här möts man av en exklusiv och hjärtlig atmosfär som omsluter en med en sällsam förtrollning. Den moderna och medelhavsinspirerade maten är smakrik och serveras med enastående känsla för detaljer, allt tillagat av de bästa råvarorna. Restaurangen erbjuder två menyer, varav en är helt vegan för de som önskar. Som grädde på moset förgylls din kulinariska resa med vackra vintips från den passionerade ägaren.

Guiden falstaff hyllar Sorriso som en sällsynt pärla bland de små familjedrivna restaurangerna. Med en personlig och engagerad service som står för varm omtanke. Det välkomnande interiören skapar en avslappnad atmosfär där borden står långt ifrån varandra för att du ska kunna njuta av din privata och intima stund. Vinlistan är en fröjd i sig då den ger utrymme för små vinproducenter och spännande nykomlingar.

I Sorriso är uppmärksamheten på detaljer kärnan i en perfekt kväll för dig som gäst. Du kommer att känna dig som en älskad vän från första stund, och bli bortskämd med en matupplevelse som når långt över förväntningarna. Här ligger fokus på det viktigaste - högkvalitativa råvaror och enastående vin. Tillbringa en perfekt kväll med en perfekt service!

Om du letar efter en minnesvärd matupplevelse, en unik atmosfär och en kväll som går utöver det vanliga, är Restaurant Sorriso i Frankfurt ditt självklara val. Besök dem, och låt dig förföras av deras hängivna kärlek till matlagning och gästfrihet.

Adress: Restaurant Sorriso Oppenheimer Landstraße 49 60596 Frankfurt am Main

Kontakt: Telefon: 069 66 408 861 E-post: post@restaurantsorriso.com

Kommentarer